JAK ŠEL ANIMAL CAKE DO SVĚTA

Aktualizováno 9. 8. 2018

Myšlenka Animal Cake se zrodila na počátku roku 2015. V lednu jsem si pyšně odnášela lejstra potvrzující založení společnosti. V horkém srpnu pak spatřil světlo světa první produkt – Animal Cake, dortová směs pro koně a tentýž měsíc jsem se zatajeným dechem utíkala k mobilu pokaždé, když mi pípl e-mail s objednávkou.

Podařilo se mi také produkt umístit do několika významných obchodů s jezdeckými potřebami. Které to byly? Které hned ze začátku podpořily český produkt, můj sen a patří jim mé poděkování a velké sympatie?

Dance and Jump (Praha), JanaHorse (Karlovy Vary), Obluk (Brno), Bukefalos (Olomouc, Brno).

I když máme v Česku koníků dost, pořád se nemůžeme porovnávat s ostatními evropskými zeměmi. Víte, že v naší domovině je cca 80 tisíc koní a například ve Francii 10x více? Kam tím mířím? Věděla jsem, že pokud to s Animal Cake myslím vážně a chci se mu v budoucnu věnovat naplno, musí být produkty i v dalších zemích. A tak Animal Cake vyrazil do světa.

Po jednáních, návštěvách veletrhů v zahraničí atd. jsem navázala spolupráci se společností EKKIA. Jedná se o jednoho z největších distributorů jezdeckých potřeb na světě! Dortová směs pro koně, která putuje do zahraničí, má tedy obal, na němž je devět světových jazyků, webové stránky se rozšířily o další tři jazykové mutace a celá rodina se ve volných chvílích „baví“ lepením etiket na víčka.

Každý měsíc vyrážím do Jeseníku nad Odrou, kde se už v brzkých ranních hodinách začíná míchat a připravovat zboží, které následně odchází po paletách do zahraničí.

LÍBÍ SE VÁM ANIMAL CAKE? A MÁTE UŽ DÁREK PRO KONÍKA K VÁNOCŮM? CO MU PŘIPRAVIT PRVOTŘÍDNÍ DOBROTU, KTEROU OZDOBÍTE PODLE TOHO, CO MÁ VÁŠ KONÍK NEJRADĚJI.

Pro seznam prodejců klikněte zde nebo přistupte přímo k objednávce.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace