SVĚTOVÝ DEN ŠTĚŇAT

Aktualizováno 9. 8. 2018

23. březen má v českém kalendáři svátek Ivona, světově se však slaví i den štěňat. Ten založila Američanka Colleen Page za účelem zlepšit život psích mláďat na celém světě a upozornit na fakt, že ne všechna štěňátka si najdou milující rodinu.

Colleen je také zakladatelkou dalších dnů na oslavu zvířat, a to např. Den psů, Den koček, Den volně žijících zvířat….

Díky popularitě sociálních sítí se tyto svátky rychle rozšířily i na další kontinenty a myšlenka Colleen je nyní světového charakteru.

Díky práci Colleen se rozšiřuje osvěta o welfare (blahobytu) zvířat, upozorňuje se na aktuální problémy a motivují se tisíce lidí k činům, který spějí k vylepšení tohoto světa pro němé tváře.

Pomoc může každý z nás! Rozšiřte povědomí o tomto dnu pomocí hashtagu #nationalpuppyday a #puppyday na sociálních sítích a přidejte fotku svého psího kamaráda či jakoukoliv jinou na dané téma.

TENTO DEN NAVÍC PŘI NÁKUPU DORTOVÉ SMĚSI ANIMAL CAKE DOSTANETE MALÝ DÁREK. TÍM JE SLEVA 50 KČ PŘI ZADÁNÍ KÓDU: GITA A K DORTÍKU VÁM PŘIBALÍM I SUPER SAMOLEPKU NA AUTO.

https://www.animalcake.cz/objednavka

Zajímavost na závěr: víte, že, na světě žije odhadem 500–600 milionů psů včetně těch bez domova?

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace